A Gyömrői könyvelő és számviteli társaság ajánlata a 2013 évi szja adóbevallás elkészítésére

Szja bevallási akció 2013 - mindössze nettó 3000 Ft

Ne hagyja az utolsó pillanatra az SZJA bevallás beadását, mi segítünk!!!

A munkáltatói szja megállapításának kérésének határideje 2013 január 31., azonban a cég mondhat nem-et is erre a kérésre, mivel 2010 óta nem kötelezhetőek erre a munkáltatók, ennek elintézése alapvetően a munkavállalók gondja lett.

Elvileg január 31.-ig mindenkinek meg kellene kapnia a bevalláshoz szükséges munkáltatói és kifizetői jövedelemigazolásokat, de február 15.-ig ennek mindenképpen meg kellene történnie, minden egyéb igazolás kézhezvételével egyetemben.

A személyi jövedelemadó bevallásának több módja is lehetséges!
Ha a munkáltató nem vállalja, egyrészt kitölthetjük egyénileg a 1253-as bevallással május 20-ig (kivéve, ha egyéni vállalkozók vagy áfa fizetésre kötelezett magánszemélyek vagyunk, akkor február 25-ig kell bevallanunk), választható az egyszerűsített adóbevallás is, ebben az esetben ha néhány információt megadunk a 1253NY nyilatkozaton február 15-ig, akkor a NAV elkészíti helyettünk bevallást, amit utána csak jóvá kell hagynunk. A söralátét-ígéret nyomán bevezetett adónyilatkozat: ennél három kérdésre kell válaszolni a 1253ANY nyilatkozaton május 20-ig. Azonban erre is nagyon oda figyelni, mert könnyű hibázni, dacára, hogy a kitöltést útmutató segíti.

A Gyömrői SzámlaBarát azt javasolja, hogy készíttesse el velünk a bevallását, hiszen mindössze nettó 3000 Ft anyagi ráfordítással megszabadulhatnak ettől a problémától és nyugodtan alhatnak. Ha esetleg valamit elhibáznak, egy hosszadalmas ügyintézés elé nézhetnek mire kijavítják, esetleg lekésnek a bevallási határidőről és még nem esett szó a bírságról.

Takarítson meg időt, energiát, pénzt és kap helyette nyugalmat!

Szerződött ügyfeleink továbbra is nyugodtak lehetnek, hiszen partneri kapcsolatunk része, hogy az adott vállalkozás tulajdonosának és munkavállalóinak a bevallását mi készítjük el idén is, teljesen ingyen!

További hasznos információk érhetőek el a könyveléssel foglalkozó cikkeink oldalakon! Tovább a cikkekhez >>>

ADATVÉDELEM

A SzámlaBarát kft. az oldalainak látogatóitól, szerződött ügyfeleitől, partnereitől kapott adatokat bizalmasan kezeli. Azokat soha, semmilyen célból nem adjuk át és nem osztjuk meg harmadik féllel és/vagy szervezettel. Cégünk az egyéb, normál munkamenettel összefüggésben kapott elektronikus és papír alapú dokumentumokat csak a feldolgozás idején használja, a feldolgozást követően visszajuttatjuk azokat tulajdonosuknak. Iratőrzési tevékenységet nem folytatunk. Számítógépes rendszereink a megfelelő védelemmel ellátottak és folyamatosan frissítésre kerülnek. A részletes adatvédelmi tájékoztató megtekinthető INNEN!

kapcsolat

 Pakocs-Turánszky Zsanett

Email: ptzsanett@szamlabarat.hu

Telefon: 0620-371-71-40

Pakocs Gábor

Email: pgabor@szamlabarat.hu

Telefon: 0620-949-26-67

SzámlaBarát a Skype-on:

szamlabarat.p.g

CÉGADATOK

Nyilvántartó: Pest Megyei Bíróság mint Cégbíróság

Cégnév: Számlabarát Pénzügyi, Számviteli és Informatikai Kft

Székhely: 2230 Gyömrő, Akácfasor u. 20.

Cégjegyzékszám: 13-09-136094

Pénzügyminisztériumi nyilvántartási szám: 179936

Pénzügyi-számviteli Ügyvezető: Pakocs-Turánszky Zsanett

Informatikai Ügyvezető: Pakocs Gábor