Üzleti partnerség a Gyömrői könyvelővel, ingyenes vállalkozás fejlesztés

A vállalkozás fejlesztés újabb lehetősége

Az alábbiakban szeretnénk bemutatni, hogy a reklám és marketing területén is vannak még olyan kiaknázatlan területek, mellyel a Gyömrői SzámlaBarát Kft nem csak közvetlenül a könyvelési feladatok ellátásával, hanem új fajta partnerség kialakításával is tud segíteni az Ön vállalkozásának fejlesztésében.
Az már minden kezdő vállalkozó számára ismert tény, hogy a világhálón való megjelenés milyen fontos és mennyi lehetőséget teremt. Az azonban még nem, hogy egy adott terméket vagy szolgáltatást, pl. könyvelési szolgáltatást, hogyan lehet úgy reklámozni, hogy kitűnjön a többi szokványos hirdetési formából anélkül, hogy ez jelentős többlet költséget ne okozzon.
Eleinte úgy gondoltuk, hogy a velünk szerződött ügyfeleket, partnereket egy helyre (oldalra) összegyűjtve, közzétesszük honlapunkon, ezzel jelezve, hogy fontosak nekünk és mi is jó szívvel ajánljuk őket, illetve termékeiket vagy szolgáltatásaikat. Amikor elkészült az oldal, akkor láttuk, hogy ez így ebben a formában nem több, mint egy kisebb link gyűjtemény, amit valljuk be őszintén, egyikünk sem szívesen olvasgat vagy böngész, ráadásul ennek az oldalnak a reklám értéke is elenyésző lenne.
Könyvelő cégünk rájött, hogy hogyan lehetne ezt másképpen, olvasmányos formában, érdekesen megcsinálni. Ezt a tudást is szeretnénk megosztani, remélve, hogy segít az Ön vállalkozásának reklámozásában, ezáltal még több üzletet generálva Önnek. Ezt a költséghatékony megoldást szeretnénk bemutatni úgy, hogy elmeséljük könyvelési cégünk egy "virtuális" napját Gyömrőn, kiemelt ügyfeleink és partnereink által.
Egy átlagos munkanapot mindig egy rövid megbeszéléssel kezdünk, ahol sorra vesszük az aznapi teendőket és feladatokat. Itt merült fel, hogy egy új cégtáblára lenne szükségünk, ami jobban felkelti a figyelmet, mint a jelenlegi. Mivel csak felületes elképzeléseink voltak a megvalósítást illetően, egy konzultációt kértünk a MEDIADESSO üzleti és média tanácsadó cégtől és BERTALAN DÉNES egyéni vállalkozótól, aki reklámtáblák gyártásával foglalkozik. ( www.vilagitoreklam.com )
Könyvelésünk fejlődésével arányosan egyre több számla és irat elhelyezésére, tárolására van szükség, ezért már korábban döntöttünk arról, hogy új irodai bútorokat rendelünk az ATIBA-FA Kft -től. A régi bútorokat eladtuk a vaterán, ehhez a fényképeket NÉMETH ZOLTÁN készítette ( www.fenylabor.hu ), aki vintage és esküvői fotós is. Az új bútorok építéséhez faanyagra volt szükség, melyet NYERLUCZ JÓZSEF vállalkozása biztosította. Mivel az új bútorokhoz új etikett címkékre is szükség lett, felvettük a kapcsolatot a LABEL SYSTEMS Kft -vel ( www.labelsystems.hu ), akiktől eddig is rövid határidővel és olcsón sikerült beszereznünk ezeket a termékeket.
Az egész átépítés utáni takarítást PALÁSTI GÁBOR -ra ( www.palastitakaritas. )bíztuk, aki ragyogó munkát végzett. Tekintettel a közelgő anyák napjára, és az iroda körüli területet szerettük volna barátságosabbá tenni, felkerestük a LIPTAK GARDEN Kft -t, hogy saját termesztésű virágokat és növényeket vásároljunk, amit még aznap ki is szállítottak.
Annak ellenére, hogy feladatainkat jórészt elektronikus úton végezzük, a napi munka során viszonylag nagy mennyiségű papírhulladék keletkezik, amit könyvelési cégünk szabályzata alapján meg kell semmisíteni, ezért szerződést kötöttünk a PAPÍRKÖRFORGÁS Kft -vel ( www.papirkorforgas.hu ), a hulladék elszállítására, megsemmisítésére és hasznosítására. Ez a szerződés azért is jó, mert egy gonddal kevesebb nyomja a vállunkat és még fizetnek is érte.
Délután számla leadás is volt, ezért vártuk a 2M Elektronika Bt képviselőjét is. Ha már úgyis találkozónk volt, megbeszéltük, hogy a következő céges rendezvényhez szükséges villanyszerelési munkálatokat mikor és hogyan végezzék el. Az irodánkban is esedékessé vált a villamos hálózat bővítése, erre Bella Attilát kértük fel.
Természetesen mindig a legrosszabbkor fogy ki az ember az irodaszerből, de gyors segítséget kaptunk az SV Focus Trade Kft-től.
Mivel hétvégén tartottuk a keresztlányunk születésnapját - aki még csak 4 éves - úgy láttuk a legjobbnak, ha a Y art plusz Bt ( http://fajatek.superwebaruhaz.hu )saját készítésű fajátékaiból válogatunk.
A játékok megrendelése közben kaptunk egy külföldi megrendelést is, melynek a szakmai anyagait szükséges volt lefordíttatni, ezért felhívtunk egy jóhírű szakfordító irodát, a Boribon Szakfordító Kft-t ( http://www.szakforditoiroda.hu ).
Már késő délután volt, amikor fel kellett keresnünk belgyógyász orvosunkat Gyömrőn az UNYI-MED Bt -ben ( http://unyi-med.hu ), aki elvégezte a szükségessé vált általános kivizsgálást, majd életmód és diétás tanácsadást is kaptunk tőle.
Az irodába visszavezető úton sajnos egy durrdefektet kaptunk, ezért a pótkerék felszerelése után meg kellett látogatnunk a FULL GUMISZERVÍZ Kft -t is, ahol szakszerű segítséget és egy igen jó ajánlatot kaptunk a nyári gumik cseréjére. Mire hazaértünk, megszületett az elhatározás arra, hogy lecseréljük az eddig használt céges autónkat, és ehhez ki lehetne jobb megoldás, mint Gaál Péter, aki használt autók rendbehozatalával és adás-vételével foglalkozik.
Véleményünk szerint a mai világban nagyon fontos az internet okos használata, ezért Tusorné Fekete Éva Klárát kértük fel, hogy segítsen gyermekünknek is a számítástechnikai tudásának csiszolásában. A feladatok elvégzéséhez a T-Data Bt informatikai szolgáltató segítségét is igénybevettük.
Könyvelési cégünk igen szép fejlődést mutatott az elmúlt években és a szükséges idő ráfordítás is megnövekedett a vállalkozás kapcsán. Mivel a magánéletet és a vállalkozást egyre nehezebb összeegyeztetni, ezért szakember segítségét kértük, hogy hogyan tudnánk a problémáinkat gördülékenyen és hatékonyan megoldani. Ehhez kerestünk partnert, amit a Kimmel-Coaching Kft személyében meg is találtunk.

ADATVÉDELEM

A SzámlaBarát kft. az oldalainak látogatóitól, szerződött ügyfeleitől, partnereitől kapott adatokat bizalmasan kezeli. Azokat soha, semmilyen célból nem adjuk át és nem osztjuk meg harmadik féllel és/vagy szervezettel. Cégünk az egyéb, normál munkamenettel összefüggésben kapott elektronikus és papír alapú dokumentumokat csak a feldolgozás idején használja, a feldolgozást követően visszajuttatjuk azokat tulajdonosuknak. Iratőrzési tevékenységet nem folytatunk. Számítógépes rendszereink a megfelelő védelemmel ellátottak és folyamatosan frissítésre kerülnek. A részletes adatvédelmi tájékoztató megtekinthető INNEN!

kapcsolat

 Pakocs-Turánszky Zsanett

Email: ptzsanett@szamlabarat.hu

Telefon: 0620-371-71-40

Pakocs Gábor

Email: pgabor@szamlabarat.hu

Telefon: 0620-949-26-67

SzámlaBarát a Skype-on:

szamlabarat.p.g

CÉGADATOK

Nyilvántartó: Pest Megyei Bíróság mint Cégbíróság

Cégnév: Számlabarát Pénzügyi, Számviteli és Informatikai Kft

Székhely: 2230 Gyömrő, Festetics u. 3. földszint

Cégjegyzékszám: 13-09-136094

Pénzügyminisztériumi nyilvántartási szám: 179936

Pénzügyi-számviteli Ügyvezető: Pakocs-Turánszky Zsanett

Informatikai Ügyvezető: Pakocs Gábor