A Gyömrői Számlabarát kft. elérhetőségei, kapcsolatok

A SzámlaBarát Kft. elérhetőségei

Cím: 2230 Gyömrő, Festetics utca 3. földszint

Pénzügy-számvitel: Pakocs-Turánszky Zsanett
Email: ptzsanett@szamlabarat.hu
Telefon: 0620-371-71-40

Informatika: Pakocs Gábor
Email: pgabor@szamlabarat.hu
Telefon: 0620-949-26-67


SzámlaBarát Kft nagyobb térképen való megjelenítése

Kire van Önnek a legnagyobb szüksége a vállalkozásában?

Természetesen a pénzügyi-számviteli ügyintézőre, egészen pontosan: egy jó könyvelőre. Mert könyvelő sok van. Azonban versenyképes áron, valóban jó pénzügyi-számviteli ügyintézőt (könyvelőt) nehéz találni. Hogy egy könyvelő
valóban jó szakember-e, két dolgon múlik: először is a személyes rátermettségen, másodszor pedig, hogy hol tanulta a szakmát és hol szerezte a gyakorlatot. A Gyömrői SzámlaBarát kft pénzügyi-számviteli könyvelői képesek a vállalkozások alapításával, működtetésével kapcsolatos adminisztratív feladatok ellátására. Könyvelőink, a vállalkozás pénzmozgással, illetve a pénzállomány-változással összefüggő nyilvántartásait vezetik, közreműködnek az egyes pénzügyi műveletek előkészítésében, lebonyolításában, elszámolásában. Ezen belül kezelhetjük a vállalkozás bankszámláit, pénz- és hitelműveletekkel kapcsolatos teendőit, de adott esetben működtethetjük a házipénztárt is. Ellátjuk a vállalkozás könyvelési feladatait, elvégezzük az egyes gazdasági eseményekhez kapcsolódó számításokat (az amortizáció, a fizetendő adó stb.), valamint a könyvvezetéssel kapcsolatos további feladatokat is.

ADATVÉDELEM

A SzámlaBarát kft. az oldalainak látogatóitól, szerződött ügyfeleitől, partnereitől kapott adatokat bizalmasan kezeli. Azokat soha, semmilyen célból nem adjuk át és nem osztjuk meg harmadik féllel és/vagy szervezettel. Cégünk az egyéb, normál munkamenettel összefüggésben kapott elektronikus és papír alapú dokumentumokat csak a feldolgozás idején használja, a feldolgozást követően visszajuttatjuk azokat tulajdonosuknak. Iratőrzési tevékenységet nem folytatunk. Számítógépes rendszereink a megfelelő védelemmel ellátottak és folyamatosan frissítésre kerülnek. A részletes adatvédelmi tájékoztató megtekinthető INNEN!

kapcsolat

 Pakocs-Turánszky Zsanett

Email: ptzsanett@szamlabarat.hu

Telefon: 0620-371-71-40

Pakocs Gábor

Email: pgabor@szamlabarat.hu

Telefon: 0620-949-26-67

SzámlaBarát a Skype-on:

szamlabarat.p.g

CÉGADATOK

Nyilvántartó: Pest Megyei Bíróság mint Cégbíróság

Cégnév: Számlabarát Pénzügyi, Számviteli és Informatikai Kft

Székhely: 2230 Gyömrő, Festetics utca 3..

Cégjegyzékszám: 13-09-136094

Pénzügyminisztériumi nyilvántartási szám: 179936

Pénzügyi-számviteli Ügyvezető: Pakocs-Turánszky Zsanett

Informatikai Ügyvezető: Pakocs Gábor