Ügyfeleink véleménye a Gyömrői könyvelő és számviteli társaságról - referenciáink

SzámlaBarát Kft. referencia oldala

Az alábbiakban néhány szerződött ügyfelünk véleményét olvashatja. Kérjük tekintse át és keresse meg őket bátran akár telefonon, akár email-en, minden kérdésükre választ kaphatnak cégünkről és tevékenységünkről.

Ha további kérdése lenne vagy ajánlatot szeretne, szívesen állunk rendelkezésére bármelyik elérhetőségünkön.

Szőllős Ákos

Boribon Fordítóközpont
www.szakforditoiroda.hu
info@szakforditoiroda.hu
+36 30 432 33 16
„Nagy tapasztalattal és szakmai felkészültséggel végzik a könyvelési szolgáltatásokat. Szorosan követik a jogszabályi változásokat. Nagyon pontosan és gondosan dolgoznak, a kérésekre és kérdésekre mindig gyorsan reagálnak. Rugalmasan alkalmazkodnak igényeinkhez. A bizonylatokat alaposan áttekintik, minden homályos pontot tisztáznak. Tanácsaik nagy segítséget jelentenek és egyszerűsítik munkánkat. Megnyugtató, hogy ilyen jó kezekben tudhatjuk könyvelésünket.”

Németh Zoltán
Fénylabor
www.fenylabor.hu
fenylabor@fenylabor.hu
+36 30 375 64 55
„Az első találkozástól fogva biztos voltam benne, hogy könnyen megtaláljuk a közös nevezőt és az együttműködésünk hosszú távú lesz. A közös munkánkat pár szóval jellemezném: megbízhatóság, rugalmasság, segítőkészség, mely mindent elárul arról, mennyire jó döntés volt a Számlabarát Kft-re bízni vállalkozásom könyvelését.”

Bertalan Dénes
Reklámtáblák
www.vilagitoreklam.com
bertalan.denes@gmail.com
+36 20 953 13 28
„Nagyon hatékony és segítőkész csapat, köszönöm szépen az együttműködést!”Dr. Únyi Zsuzsanna
Belgyógyász főorvos
www.unyi-med.hu
info@unyi-med.hu
+36 30 657 18 93
„Pontos, naprakész munkavégzéssel állnak Cégünk rendelkezésére, ezért a szükségesnél nem kell többet foglalkoznunk az adó- és pénzügyekkel. Időben jelzik a fizetési kötelezettségeket, felhívják a figyelmet az esetleges adócsökkentések lehetőségére. Rugalmasak, bármilyen kérdés felmerülése esetén telefonon, e-mailben, vagy akár személyesen is tanácsot lehet kérni, így időt és energiát spórolnak a Cégünknek.”


Marton Szabolcs
Rendezvények és kiállítások villanyszerelése
marton.szabolcs@gmail.hu
+36 20 391 27 30
„Kitűnő választás, mert beleássák magukat a cég ügyeibe, odafigyelnek a részletekre, fontosnak tartják a rendszeres személyes kapcsolattartást. Felkészültek és naprakészek a jogszabályok ismeretét illetően. Problémás kérdéseimre mindig alapos, kielégítő, komplex választ kapok. Mindig előre értesítenek a befizetési kötelezettségeimről.”

Szűcs Ferenc
Címke, etikett, vonalkódok, nyomtató szalagok, speciális nyomtatók
www.labelsystems.hu
www.vonalkodplaza.eu
ertekesites@labelsystems.hu
+36 20 248 56 04
„Számomra az egyik legfontosabb, hogy bármilyen kérdésem van, nem maradok vele egyedül, s nem nekem kell a törvényből kibogarásznom. Korrekt, megbízható csapat.”


www.labelsystems.hu - Címkék, vonalkódok és nyomtatás

Palásti Gábor
Otthonok, irodák, üzletek, helységek takarítása referenciával; közületeknek is!
www.palastitakaritas.eu
palastitakaritas@gmail.com
+36 70 663 98 90
„Kezdő vállalkozóként fontos szempont, hogy időben megkapjam azokat a fontos információkat, tudnivalókat, amelyek elengedhetetlenek az üzleti világ rejtelmeiben. Ebben is nagy segítségemre vannak a Gyömrői Számlabarát könyvelői, amit ezúton is köszönök!”www.palastitakaritas.eu - Az ön tisztaságának forrása

György Károly
Tavak, tómedrek, fóliák, szökőkutak, kellék anyagok forgalmazása, építés
www.tavacska.com
info@tavacska.com
+36 70 329 35 25
„Sajnálom, hogy nem találtunk rájuk korábban! Amióta a könyvelésünket a Számlabarát Kft-re bíztuk, azóta a munkára tudunk koncentrálni, mert tudjuk, hogy minden jó kezekben van! Ha valamit nem értünk, készségesen elmagyarázzák nekünk, és ha kell, akkor nem csak egyszer.”www.tavacska.com - tavak, tómedrek, fóliák, szökőkutak kereskedelme

ADATVÉDELEM

A SzámlaBarát kft. az oldalainak látogatóitól, szerződött ügyfeleitől, partnereitől kapott adatokat bizalmasan kezeli. Azokat soha, semmilyen célból nem adjuk át és nem osztjuk meg harmadik féllel és/vagy szervezettel. Cégünk az egyéb, normál munkamenettel összefüggésben kapott elektronikus és papír alapú dokumentumokat csak a feldolgozás idején használja, a feldolgozást követően visszajuttatjuk azokat tulajdonosuknak. Iratőrzési tevékenységet nem folytatunk. Számítógépes rendszereink a megfelelő védelemmel ellátottak és folyamatosan frissítésre kerülnek. A részletes adatvédelmi tájékoztató megtekinthető INNEN!

kapcsolat

 Pakocs-Turánszky Zsanett

Email: ptzsanett@szamlabarat.hu

Telefon: 0620-371-71-40

Pakocs Gábor

Email: pgabor@szamlabarat.hu

Telefon: 0620-949-26-67

SzámlaBarát a Skype-on:

szamlabarat.p.g

CÉGADATOK

Nyilvántartó: Pest Megyei Bíróság mint Cégbíróság

Cégnév: Számlabarát Pénzügyi, Számviteli és Informatikai Kft

Székhely: 2230 Gyömrő, Festetics u. 3. földszint

Cégjegyzékszám: 13-09-136094

Pénzügyminisztériumi nyilvántartási szám: 179936

Pénzügyi-számviteli Ügyvezető: Pakocs-Turánszky Zsanett

Informatikai Ügyvezető: Pakocs Gábor