Az Ön problémáinak megoldója a Gyömrői könyvelő és számviteli társaság

A SzámlaBarát Kft. bemutatása, célja, küldetése !

Társaságunk tisztában van a vállalkozók és egyének nehéz gazdasági helyzetével és látja, hogy az üzleti életben az egyik legfontosabb tényező, a költséghatékonyság, a rugalmasság és az azonnali adat, információ szolgáltatás jelentősen felértékelődött napjainkban.
Személyre (vállalkozásra) szabott könyvelési, számviteli, pénzügyi és informatikai szolgáltatással szeretnénk kielégíteni ügyfeleink szerteágazó igényeit. Méretünkből adódóan és szakképzett, mérlegképes és több éves banki, könyvelési tapasztalattal rendelkező munkatársainknak köszönhetően megfelelő rugalmassággal vagyunk képesek kezelni az Ön vagy vállalkozása igényeit.
Célunk a költséghatékony könyvelési, számviteli és informatikai háttér megteremtése és fenntartása üzletfeleink számára. Korszerű és magas színvonalú szolgáltatásunk biztosítása érdekében hangsúlyt fektetünk a megfelelő szintű adatbiztonságra, naprakészségre és az elektronikus ügyintézés lehetőségére.
Valamennyi ügyfelünkkel részletes vállalkozási (könyvelési) szerződést kötünk, így a közöttünk létrejövő üzleti kapcsolat teljesen szabályozott, nem eshet semmilyen félreértés a végzendő feladatok terén. Külön megállapodás alapján állunk rendelkezésükre olyan munkák esetén is, mint például hanyagul vagy hiányosan végzett korábbi könyvelés helyesbítése, visszamenőleges adatfeldolgozás, bevallások pótlása, vagy javítása.

Miért érdemes velünk szerződni? Mert a statisztikák szerint a vállalkozások közel 50%-a pénzügyeinek rossz kezelésébe bukik bele. A csődök, felszámolások, kényszerértékesítések majdnem a fele nem a piac, a fogyasztók vagy a makrogazdasági környezet kedvezőtlen alakulásának következménye, hanem annak, hogy a vállalkozók nem kellő figyelemmel kezelik a saját pénzügyeiket. Ha egy vállalkozás pénzügyeire megfelelő figyelmet fordít, akkor 50%-al növeli sikerének esélyét.

Ellenőrizzen le minket! Hívja fel most bármelyik referenciánkat!

Miért a Gyömrői SzámlaBarát Kft?

Mert könyvelőink munkája:
- Költséghatékonyabb, mint egy teljes állású pénzügyi vezető vagy munkatárs foglalkoztatása.
- A pénzügy, számvitel, könyvelés területén otthon vagyunk.
- A pénzügyi, számviteli, könyvelési szolgáltatások területén naprakész és széles körű ismerettel rendelkezünk.
- A vállalkozások számára reális áron tesszük elérhetővé a legmagasabb színvonalú és hatékonyságú szolgáltatásokat

ADATVÉDELEM

A SzámlaBarát kft. az oldalainak látogatóitól, szerződött ügyfeleitől, partnereitől kapott adatokat bizalmasan kezeli. Azokat soha, semmilyen célból nem adjuk át és nem osztjuk meg harmadik féllel és/vagy szervezettel. Cégünk az egyéb, normál munkamenettel összefüggésben kapott elektronikus és papír alapú dokumentumokat csak a feldolgozás idején használja, a feldolgozást követően visszajuttatjuk azokat tulajdonosuknak. Iratőrzési tevékenységet nem folytatunk. Számítógépes rendszereink a megfelelő védelemmel ellátottak és folyamatosan frissítésre kerülnek. A részletes adatvédelmi tájékoztató megtekinthető INNEN!

kapcsolat

 Pakocs-Turánszky Zsanett

Email: ptzsanett@szamlabarat.hu

Telefon: 0620-371-71-40

Pakocs Gábor

Email: pgabor@szamlabarat.hu

Telefon: 0620-949-26-67

SzámlaBarát a Skype-on:

szamlabarat.p.g

CÉGADATOK

Nyilvántartó: Pest Megyei Bíróság mint Cégbíróság

Cégnév: Számlabarát Pénzügyi, Számviteli és Informatikai Kft

Székhely: 2230 Gyömrő, Festetics utca 3. földszint

Cégjegyzékszám: 13-09-136094

Pénzügyminisztériumi nyilvántartási szám: 179936

Pénzügyi-számviteli Ügyvezető: Pakocs-Turánszky Zsanett

Informatikai Ügyvezető: Pakocs Gábor